Primers plats
Amanides
Verdures a la brasa
Carxofes a la brasa
Bolets de temporada a la brasa
Faves de temporada a la catalana
Esqueixada de bacallà
Foie-gras d’ànec natural
Salmó fumat
Embotits de la comarca
Pernil “serrano ibérico de bellota”
Truita de patata i ceba ó al gust
Calamars a la romana
Cargols a la llauna amb salsa allioli i de tomàquet amb carn
Canalons amb bexamel
Arròs a la cassola de carn i peix
Plats principals
Costelles de xai a la brasa
Cabrit a la brasa
Magret d’ànec a la brasa
Filet de vedella a la brasa
Entrecot de vedella a la brasa
Pollastre a l'ast al forn de llenya
Botifarra a la brasa
Conill a la brasa
Rostit de pagès (pollastre, conill, ànec i botifarra,escalonyes, pastanagues i prunes)
Llata de vedella guisada amb bolets ( temporada )
Llata de vedella rostida a la jardinera ( temporada )
Peu de porc guisat amb naps ( temporada )
Ànec guisat a la cassola amb bolets ( temporada )
Bacallà guisat amb ous i panses ( temporada )
Llobarro a la brasa amb oli picant
Peix fresc de la costa a la planxa,
segons mercat (lluç, rap, rom,lluerna, mero, dento, ...)
Postres
Crema catalana
Flam de coco
Mel i mató
Grana de capellà ( fruits secs )
Fruita fresca de temporada
Suc de taronja natural amb gelat de vainilla
Bescuit gelat amb xocolata calenta
Nata amb anous i xocolata
Coixinets de full amb nata i xocolata
Pastisseria de la casa
Gelats i sorbets
Bodega
La nostre carta de vins és una selecció de les diferents
denominacions d'origen d'Espanya. Sempre amb les
anyades actualitzades
|