Reservas:
972 42 09 63 - 972 42 36 35
La nostra carta

 

La nostre cuina es tradicional, d’elaboració casolana amb productes frescos de mercat. Per això, segons la temporada anem variant els plats següents:
 
Primers plats
Amanides
Escalivada
Carxofes a la brasa
Espàrrecs verds a la brasa
Bolets a la brasa
Faves a la catalana
Esqueixada de bacallà
Foie-gras d’ànec natural
Embotits de la comarca
Pernil “serrano ibérico de bellota”
Sopes i cremes variades
Truites al gust
Calamars a la romana
Cargols a la llauna
Canelons
Arròs a la cassola
Carn de perol
 
Segons plats
 
Costelles de xai a la brasa
Cabrit a la brasa
Magret d’ànec a la brasa
Filet de vedella
Entrecot de vedella
  Pollastre a l'ast al forn de llenya
Botifarra a la brasa
Conill a la brasa
Rostit de pagès
Vedella guisada amb bolets
Vedella rostida a la jardinera
Cuixa de xai farcida
Peu de porc guisat amb naps
Ànec guisat a la cassola amb bolets
Bacallà guisat amb ous i panses
Llobarro a la brasa amb oli picant
Peix fresc de la costa a la planxa,
segons mercat (lluç, rap, rom,lluerna, mero, dento, ...)
 
Postres
 
Crema catalana
Flam de coco
Mel i mató
Recuit de drap
Fruits secs
Fruita fresca de temporada
Maduixes amb nata
Suc de taronja natural amb gelat de vainilla
Bescuit gelat amb xocolata calenta
Nata amb nous i xocolata
Lioneses de nata amb xocolata calenta
Rebosteria variada
Gelats i sorbets
 
Bodega
 
La nostre carta de vins és una selecció de les diferents
denominacions d'origen d'Espanya. Sempre amb les
anyades actualitzades

 

   
         

Distribuït per: MAXIPROJECT

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto